Leverans

Leverans

Alla Prylar skickas från respektive leverantörs lager, så har du beställt från flera leverantörer kommer de i olika leveranser. Alla produkter är inklusive moms och det är billig frakt. Vid större beställningar kan fraktkostnaden ändras, i så fall kontaktar vi dej före leverans. När du är klar med dina inköp och betalat får du en beställningsbekräftelse i mejlkorgen. Där står allt om ditt köp och ditt beställningsnummer.

Vi mejlar dig så snart vi får reda på om en leverans dröjer eller om leverantören av någon annan anledning inte kan skicka det du beställt. Vid sen leverans har du rätt att reklamera köpet. Mejla oss på [email protected] så återbetalar vi dig inom 14 dagar.

Vid skador på paket? Ta bilder för dokumentation och mejla oss samt meddela transportbolaget så fort du kan. Om du misstänker att produkten är skadad så öppna försiktigt paketet och undersök produkten noga. Tänk på att inte använda produkten och spar förpackningen så att vi kan undersöka den. Beroende på hur stor skadan är byter vi ut produkten eller så återbetalar vi dig.